donderdag 28 mei 2009

woensdag, start bouw grote kunstwerk

Gisteren zijn we op de Pietersweer begonnen met de voorbereidingen van de bouw van het grote wilgen kunstwerk. De dag daarvoor hebben leerlingen van de Bellefleur al delen in elkaar gezet.
Het was een goede start, iedereen deed geweldig zijn best en hielp elkaar als dat nodig was.
Vanmiddag is om vier uur de opening en de presentatie van de culturele kaart. Dat wordt het deftige deel van de dag. Vanavond komen alle ouders(soms ook deftig natuurlijk) ook binnen in de school de werken bekijken.
In de ochtend komen vandaag de mensen van Kunstgebouw fotograferen. Kunstgebouw is de instelling voor kunst en cultuur van de provincie. Ik heb op buienradar gekeken en het ziet ernaar uit dat rond elf uur wat regen kan vallen en het daarna alleen maar beter wordt.
Het wordt spannend of we het helemaal af krijgen. Maar zelfs als dat niet helemaal zou lukken dan hebben we nu al een fantastisch resultaat van het kunstproject.
Het belangrijkste voor de bouw van het kunstwerk vandaag is dat we er samen het beste, mooiste, leukste bouwsel van maken als we kunnen. Dat we elkaar helpen (want dubbelle knopen maken is voor sommige leerlingen best moeilijk) en dat we er een geweldige dag van maken. Succes allemaal!

1 opmerking:

  1. Ben heel benieuwd hoe alles eruit ziet. Kom vanmiddag natuurlijk kijken om te bewonderen wat de kinderen allemaal gemaakt hebben. Ik heb verschillende mooi kunstobjecten voorbij zien komen.
    Succes vanmiddag.
    Groetjes Marjon

    BeantwoordenVerwijderen